Vijf verschillende flirt stijlen nader belicht

Vijf verschillende flirt stijlen nader belicht

17 oktober 2019

We doen het allemaal, ook al is het maar een beetje. Kom op, geef het toe! Je moet wel eens een keertje geflirt hebben. Als je jezelf niet als een flirt beschouwt, of als je niet weet hoe je moet flirten, is de kans groot, dat je nog steeds in een van de vijf onderstaande categorieën valt. Het enige wat je hoeft te doen is deze stijlen herkennen om te weten of die persoon die je aandacht heeft getrokken ook daadwerkelijk met je flirt. 

En als je het eenmaal over flirten hebt, dan is het goed om te weten, dat er vijf verschillende flirt stijlen zijn: traditioneel, fysiek, oprecht, speels en beleefd. Als je begrijpt welke flirtenstijl het beste bij je past, kan je eerste date al een groot succes zijn en zelfs je huidige relatie verbeteren. Welke soort flirt ben je? 

Traditioneel

In deze categorie hebben mannen veel meer kans om de eerste zet te doen, terwijl vrouwen graag achterover leunen en wachten tot hun ridder in glanzend pantser op hun witte paard komt galopperen. Oké, een meisje kan dromen! Een goed voorbeeld van waar je deze stijl van flirten in actie kunt zien, is online daten. Traditioneel flirten wordt steeds populairder en vrouwen kunnen achterover leunen en letterlijk hun keuze maken. Als traditionalisten jouw stijl zijn, dan is het belangrijk om een ​​aantrekkelijke profielfoto te hebben om hen te verleiden een eerste flirt bericht te sturen. 

Fysiek

Wil je flirten zonder een woord te zeggen? Of wil je je lichaam laten praten om de aandacht te trekken van die ene speciale persoon die je op het oog hebt? Stel je dit scenario voor: wanneer je begint te lachen, raakt je hand natuurlijk de knie van de andere persoon. Dit is een trefzekere manier om naar dat punt te rijden waar je super geïnteresseerd in bent, zonder dat er een woord langs je lippen komt.

Oprecht

Dit is veruit het meest voorkomende type flirten. Iemand aan de andere kant van de kamer zien die je leuk vindt en het ijs met hen willen breken door hun stijl te complimenteren of welke krant ze misschien lezen is een gemakkelijke en subtiele flirtende stijl. Deze manier van flirten is een snelle manier om gemeenschappelijke grond te vinden die kan leiden tot emotionele banden, die tot een relatie kunnen leiden. Zelfs als het niet voorbij een vriendschap gaat, is dat nog steeds een bonus. Je kunt nooit teveel vrienden hebben!

Speels

Deze manier van flirten kan worden aangemerkt als de meest controversiële. Mensen die flirten als hulpmiddel gebruiken in plaats van daadwerkelijk flirten omdat ze in iemand geïnteresseerd zijn, vallen in deze categorie. Flirt je bijvoorbeeld om je eigen zin te krijgen of om een ​​situatie te manipuleren? Of is flirten misschien een middel voor jouw? Dan ben je een speelse flirt! Enkele tips: onthoud dat al die harten die je hebt gebroken geen gemengde signalen kunnen verzenden. Ze komen misschien terug om je te achtervolgen.

Beleefd

De laatste stijl is ook de minst voor de hand liggende en is geliefd bij de rustig gereserveerde en introverte onder ons. Er is echter een keerzijde aan beleefd zijn, en dat is niemand misschien opmerken dat je flirt! Het voordeel van beleefd flirten is echter dat het vaak het meest oprecht is. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden