Flirt tips voor heren: Hoe te flirten?

Flirt tips voor heren: Hoe te flirten?

17 oktober 2019

Flirten is een ongelooflijk snelle en krachtige manier om een ​​vrouw aan te trekken. Veel mannen worstelen ermee en realiseren zich niet dat een paar eenvoudige flirttips voor mannen het vermogen van een man om succesvol te flirten dramatisch kunnen vergroten. Als je geïnteresseerd bent in het beheersen van flirten, zijn hier enkele flirttips voor mannen die je kunt gebruiken om vrouwen aan te trekken waar je ook bent.

Aanraking gebruiken om met een meisje te flirten

Misschien is de meest krachtige manier om met een meisje te flirten met aanraking. De sleutel tot flirten door aanraking is beginnen met snelle, speelse tikken. Van daaruit verhoog je geleidelijk de duur van je aanraking terwijl je deze intiemer maakt.

Als je bijvoorbeeld flirt met een meisje dat je net hebt ontmoet, is een goede manier om te beginnen met flirten door aanraking met de rug van je hand en tik je gewoon rond de bovenste elleboog. Neem vanaf daar kleine stappen naar voren met je aanraking. Gebruik de binnenkant van je hand en raak haar bovenarm, schouder, rug en misschien werken in een eenarmige zij-knuffels. Terwijl je verdergaat, kan je de duur van elke aanraking geleidelijk verlengen.

Een dergelijke handeling zorgt voor een paar dingen in het innerlijke van een vrouw. Ten eerste zorgt het ervoor, dat het meisje zich comfortabel voelt bij jou zonder dat ze zich overweldigd voelt. Ten tweede, als je haar aanraakt, laat je zien dat je je op je gemak voelt en laat je subtiel het meisje zien dat je interesse hebt in haar. Ten derde, door je hand niet te lang te laten hangen wanneer je haar aanraakt, laat je zien dat je de controle hebt en dat je haar uiteindelijk meer wilt laten - waardoor ze je snel zal achtervolgen.

Hoe speels flirten met een meisje

Zie flirten als een spel. Als je het spel te gemakkelijk maakt voor het meisje, verveelt ze zich en wil ze niet spelen. Dus om het meisje geïnteresseerd te krijgen, kun je een flirtende techniek gebruiken die "push-pull" wordt genoemd. Dit betekent haar een beetje interesse tonen - maar dan speels haar wegduwen.

Als je bijvoorbeeld met een meisje praat dat je net hebt ontmoet, kun je zoiets zeggen als "je bent helemaal geweldig ... je bent mijn kleine zusje". De eerste helft van die zin laat het meisje weten dat je in haar geïnteresseerd bent. Maar in de tweede helft gooi je haar een beetje rond. Ze is niet helemaal zeker wat ze van die interesse moet maken, omdat de meeste jongens niet met meisjes uitgaan die hen aan hun kleine zusje herinneren. Door haar te raden en dat beetje onzekerheid toe te voegen, kun je haar bezig houden. 

Maak flirten tot een natuurlijk gedrag

Een natuurlijke flirt worden, gaat minder over het beheersen van de juiste woorden en acties en heeft meer te maken met het verkrijgen van de juiste mindset. Als je eenmaal de juiste gemoedstoestand hebt om te flirten, zul je merken dat de juiste woorden en acties moeiteloos stromen.

De juiste mindset is dan eenvoudig. Stel dat de vrouw met wie je praat zich al tot je aangetrokken voelt. Stel dat ze je wil en het ook met je wilt proberen. Zie jezelf als de perfecte 10 die er is, en dat het beste wat haar kan overkomen is om je nummer te krijgen, met je uit te gaan of met je mee naar huis te gaan.

Verwar deze mentaliteit niet met denken dat je arrogant moet zijn. Het gaat er gewoon om jezelf te zien als de wenselijke, waardevolle mannenvrouw die verlangt. Van daaruit, zoals altijd, wil je plezier hebben en genieten van het idee dat vrouwen zich van nature tot je aangetrokken voelen. Die leuke, positieve houding, samen met de veronderstelling dat meisjes willen dat je je helpt om op natuurlijke wijze met vrouwen te flirten.

Hoe je meteen met een meisje flirt

Een van de gemakkelijkste manieren om met een meisje te flirten, is om het meisje met wie je aan het praten bent gewoon een bijnaam te geven. Door een bijnaam te gebruiken, worden dingen niet alleen licht en speels, maar worden ze ook een beetje persoonlijker. We hebben de neiging om bijnamen te gebruiken voor mensen, die we leuk vinden en zich prettig voelen in de buurt, dus het is een geweldige manier om comfort te creëren en meteen plezier te hebben.

De beste bijnamen voor een meisje zijn namen, die voor haar zijn gepersonaliseerd. Dus hoewel je kunt rondrennen met dezelfde standaardbijnaam voor elk meisje ("muffin" of "onruststoker" werkt over het algemeen prima), wees niet bang om te experimenteren. Gebruik de bijnaam die je momenteel opvalt. Houd het gewoon positief en veel plezier ermee en je kunt vrouwen meteen aan het lachen krijgen.

Flirten met vertrouwen

Zo handig als flirttips voor jongens zijn, al deze technieken en denkrichtingen zullen niet veel doen als je geen vertrouwen kunt tonen tijdens het flirten. En welke flirttechniek je ook gebruikt bij een meisje (aanraken, flirterig geklets, enz.), De manier om met vertrouwen te flirten is om de juiste lichaamstaal te hebben.

Dus wanneer je flirt met een meisje, wil je achterover leunen en haar laten zien dat je ontspannen en comfortabel bent. Vermijd friemelen en "pikken" (constant leunen naar en weg van de vrouw met wie je praat, waardoor een man eruitziet als een vogel die naar voedsel pikt). Houd in plaats daarvan uw lichaamsbewegingen kalm en gecontroleerd. Sterke lichaamstaal zal je helpen om er zelfverzekerder uit te zien en je beter te voelen, waardoor je flirten veel effectiever wordt.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden